book
now

9.8 este ratingul obtinut de Agropensiunea Valea Vagilor in Sistemul de rezervari online Booking.com #guestsloveus
Pensiunea agroturistică Valea Fagilor

O

Obiective turistice

Zona de agrement – pescuit pe Balta Luncaviței

Încă din secolul trecut Luncaviţa deţinea o bogată activitate culturală bisericească, având două biserici ridicate de către locuitori, prima cu hramul Sf. Dumitru, în 1827 cea de-a doua cu hramul Sf. Teodor în 1898. În Rachelu comunitatea a construit în 1859 o biserică cu hramul Sf. .Arhangheli Mihail și Gavril. De religie creştin ortodoxă locuitorii comunei au construit de-a lungul timpului troiţe şi obiecte de cult donate către biserică precum şi sculpturi manuale.

An de an sunt reabilitate fântîni vechi la care grupuri de voluntari împreună cu autoritățile locale au construit prin colectă de donații troițe loc de rugăciune, cu loc de odihna pline de carismă.

Pensiunea se află în apropierea unor importante obiective de cult din judeţul Tulcea având în apropiere traseul tematic bisericesc MÂNĂSTIREA CELIC DERE, MÂNĂSTIREA SAON și MÂNĂSTIREA COCOŞ.

Cele trei au devenit embleme ale pelerinajului monahal în judeţ, fiind vizitate în permanenţă atât de turiştii simpli cât şi de cei ce caută a se linişti sufleteşte, a se reculege. Cu o importanţă deosebită la acest capitol este Bazilica Martirică de la Niculiţel loc cu importanţă mare pentru ortodoxismul românesc, ca loc de pelerinaj.Noutăți

În fiecare lună pregătim ceva nou

detalii

eniu site

Termenii de utilizare Politica Cookies & Confidentialitate
Politica Cookies & Confidentialitate
Realizat de EuroMarket.ro


Nu sta pe gânduri,
Rezervă Direct acum sau prin:
Cazare Tulcea: Agropensiunea Valea Fagilor, Luncavita
Cazare Luncavita

Nu rata oferta noastre pentru acest sezon

Avem numai vesti bune!

HAI ÎN VACANȚĂ ȘI POȚI ACHITA ȘI CU BONURI, TICHETE, VOUCHERE DE VACANȚĂ!
Evoluăm împreuna si oferim servicii cât mai complete, complexe și conforme cerințelor pieții, Agropensiunea Valea Fagilor, acceptă plata serviciilor în baza bonurilor, tichetelor sau a voucherelor de vacanță.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!